Agon Arena BV & PREMIO Den Haag

"Een BAND met Den Haag!"

Op 11 September 2017 zijn door OBDW twee vennootschappen opgericht te Tilburg:

Agon Arena BV
(Kamer van Koophandel nummer 69571538)

BBC International BV h.o.d.n. "Premio Den Haag"
(Kamer van Koophandel nummer 69575436)

De naam Agon werd gekozen omdat mijn vader, Mr. F.B. Bakels RSzn, deze naam verkoos voor zijn tweede directiepost en er een geweldig logo voor ontwierp, wat dan ook Agon Arena's logo is geworden. Agon, wat wedstrijd betekent, voert strijd in de arena van het zakenleven anno 2017 en ook 65-jarigen zoals ik keren terug in die zakelijke arena, na een afwezigheid van circa 10 jaar, om mijn bijdrage opnieuw aan de maatschappij te gaan leveren:

"Een BAND met Den Haag" is mijn devies:
In Den Haag huwden mijn geliefde vrouw Irene Blok en ik er circa 39 jaar geleden (9 December a.s.). Het oude stadhuis ging voor ons huwelijk open. Onze huwelijksreceptie vond plaats in Hotel Des Indes aan het Lange Voorhout en honderden mensen kwamen er langs: Irene en ik waren namelijk een "BONDShuwelijk": Wij beiden werkten destijds bij de ANWB Alarmcentrale aan de Wassenaarseweg 220 te Den Haag: Een Bonds-invasie!

BBC - de naam betekent Bakels Blok (in) Christus - groeide sinds 1988 uit tot een enorm imperium van uiteindelijk 38 vennootschappen en Stichtingen. Hulpverlening is daarbij altijd mijn levensdoel geweest en ook nu weer opnieuw, bij de oprichting van de nieuwe juridische identiteiten: Er was hulp nodig in de Bandenindustrie!

Vanaf 1 September 2017 is BBC International BV franchisehouder van PREMIO Banden- en Autoönderhoud. PREMIO'S website www.premio.nu, stuurt alle automobielen in de omgeving "Groot Den Haag" naar ons toe:

De Castorstraat 4 te Den Haag heet allen van harte welkom en de koffieautomaat maakt er overuren. Het familiebedrijf werd 13 jaar geleden gestart door mijn zwager Eelco als B.B.C, (Blok Banden Center BV) en gebruikte mijn bedrijfslogo. Profile Tyrecenter en Blok Banden Center bleven al die jaren bijeen en de blijvende vriendschap tussen beide organisaties blijft ook nu in stand. Het is echter tijd om ook de vrijheid toe te laten die ondernemerschap nu eenmaal verdient. Bij PREMIO vonden wij dat. De organisatie komt voort uit de bandenindustrie zelf: De bandenfabrikanten GOODYEAR en DUNLOP bundelden de krachten en in Duitsland bestaan al honderden Premio's. Hoog tijd dus om ook Nederland te gaan veroveren (Agon!) en veroveren doet ons ondernemersbloed harder stromen! Bakels-Blok kreeg daarom een nieuwe dimensie: Niet langer Irene & Aernout, maar nu met zoon Daniël en Zwager Eelco en diens vrouw Carolien en hun zoon Jordi erbij: We hebben er zin in!

WELKOM DUS op de Castorstraat 4! Hartelijke groeten,

Aernout Bakels
Daniël Bakels
Eelco Blok
Carolien Blok
Jordi Blok

P.S.: Premio Den Haag maakt deel uit van een veel groter zakelijk consortium wat zonder bankleningen zichzelf prima bedruipt, al sinds…… 1777 (ja, ja: U leest het goed!)